Bedrijfstuinen ontwerp aanleg onderhoud

Groenvoorziening en facilitaire dienstverlening

De tuin als visitekaartje
Het klinkt voorspelbaar, maar de eerste indruk is meestal de belangrijkste. Als (potentiële) klanten uw bedrijf of restaurant bezoeken zien ze als eerste de groenvoorzieningen rond uw pand.

Ontwerp van uw bedrijfstuin of restauranttuin
Wij hebben een ruime ervaring in het ontwerpen van bedrijfstuinen, ook voor horecagelegenheden. Tuinen die de uitstraling van uw bedrijf of restaurant en uw pand versterken. Het gebruik van de bedrijfstuin voor de ontvangst van relaties of als ontspanningsruimte voor uw medewerkers wordt steeds belangrijker. Hiermee en met de praktische kanten van uw bedrijfstuin of groenvoorziening houden we nadrukkelijk rekening.

Aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen
Wij nemen u de zorg voor uw tuin graag uit handen. Aan zowel particulieren als bedrijven bieden wij totaaloplossingen. Het voordeel voor u; één aanspreekpunt voor al uw buitenwerkzaamheden. Naast de groenvoorziening kunt u hierbij denken aan andere facilitaire diensten zoals riolering, gevelreiniging, glasbewassing, bestratingswerk of een hekwerk.

Om uw bedrijfstuin compleet te maken, zijn wij leverancier van diverse tuinproducten zoals onderhoudsarm buitenmeubilair en sfeer- en beveiligingsverlichting.
Een onderhoudsovereenkomst met Gardenproof.nl zorgt ervoor dat u de kosten vooraf in beeld hebt en dat uw tuin er altijd representatief bij ligt.

Gardenproof.nl ontzorgt!

Wij voeren het groenonderhoud uit voor:
Bedrijven
Restaurants
Verenigingen van eigenaren
Begraafplaatsen
Gemeenten
Zorginstellingen
Banken
Scholen.
Bent u geïnteresseerd in de diensten van Gardenproof.nl?

ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen.

Neem dan vrijblijvend contact met mij op.